Кланът Кардашиян отива при "Дисни" с нов проект

  • 11 декември 2020 15:17

  • 1685
  • 1
Кланът Кардашиян отива при "Дисни" с нов проект
© Getty Images (архив)

Риалити звездите от клана Кардашиян сключиха договор с "Дисни" и през 2021 г. ще започнат нова програма на платформите Хулу и Стар, които са негови филиали, съобщиха световните информационни агенции.

Крис Дженър, матриархът на клана, представи проекта като "многогодишно партньорство" в Туитър, но от "Дисни" не казаха почти нищо за него.

Клои Кардашиян разпали страстите само по обувки

Това е стратегически ход за риалити звездите, които напускат кабелната телевизия и се насочват към новата абонаментна видео услуга на Дисни, която ще бъде лансирана през февруари. Кабелните телевизии в САЩ отстъпват на стрийминга. Риалити предаването на семейство Кардашиян досега беше излъчвано по кабелната телевизия "E!" на групировката Ен Би Си Ю. През септември семейството обяви, че от 2021 г. я прекъсва, 14 години след началото й, предаде БТА. 

Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити преди това почти не беше известна, но риалити програмата я направи световна звезда със състояние от 780 милиона долара.

Ким Кардашиян разгорещи страстите

Освен Ким и Крис Дженър в клана Кардашиян са двете сестри на Ким - Кортни и Клоуи, брат и Роб и двете й полусестри Кендъл и Кайли Дженър, както и Скот Дисик, бащата на трите деца на Кортни. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1685 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
йокин

2020.12.13 | 19:37

1
И кво ши дават-ДЕТСКО ПОРНО?

Добави коментар

Водещи новини