С коктейл в американското посолство представиха фирма за матраци

  • 26 април 2012 09:30

  • 1736
  • 0
С коктейл в американското посолство представиха фирма за матраци
©

В Посолството на САЩ с любезното домакинство на Н.Пр. Джеймс Уорлик се състоя представянето на американската марка Sealy. Събитието беше организирано от Търговската секция към Посолството на САЩ София.

Над 100 представители на дипломатическата и бизнес общности в България уважиха представянето и коктейла и изпробваха матраците на Sealy - най-известната марка за сън в света.

Създадена през 1881г., Sealy днес е най-големият производител в света на матраци и легла. Целта на компанията е да осигурява на своите клиенти здравословен сън и почивка, като разработва и предоставя продукти с най-високо качество. Sealy притежава 34 завода в целия свят и има годишен оборот от над 1.5 милиарда щатски долара.

Sealy е синоним на комфорт и изключителна почивка. Най-престижните и луксозни хотели в света избират продуктите Sealy за своите гости: Four Seasons, Ritz-Carlton, Le Meridien, Hyatt, Regency Hotels, Marriott, Sheraton, Crowne Palza, Bulgari Hotels & Resorts, Orient Express Hotels, St. Regis, Best Western са само някои от тях.

Ексклузивен представител на Sealy за България и Балканите е фирмата Матракс. Матракс е представител на най-престижните световни марки за сън и комфорт, сред които: Magniflex, Schlaraffia, Dunlopillo и др. Матраците и леглата Sealy могат да бъдат видяни и изпробвани в шоурума на Матракс на бул. България 111, ет.7.

Историята на Sealy

Sealy е създадена през 1881г. от Даниел Хейнс – предприемач, който отглежда памук в гр. Сили, Тексас в САЩ. Хейнс започва да прави матраци за приятели и роднини. Неговите матраци били пълни с памук и скоро спящите на тях започнали да разказват колко комфортно и добре са се чустват след ободряващия сън. Славата на Хейнс се разпространява бързо и това дава старт на бизнеса на Sealy.
Окуражен от неочаквания успех, Даниел Хейнс изобретява машина, която може да компресира памука в матраците и я петентова през 1889г. Името Sealy става нарицателно за всеки, който търси комфортен сън. След повече от 100 години Sealy се превръща в най-големия производтел на матраци в света, най-големия инвеститор в научноизследователска дейност, както и фирмата притежател на най-много технологични патенти в сферата на добрия сън.

Последвайте канала на

Novini.bg
1736 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини