Секс роботи заменят жриците на любовта

  • 25 април 2012 17:50

  • 2002
  • 1
Секс роботи заменят жриците на любовта
©
До средата на века предлагането на безопасен секс с роботи в публични домове ще бъде нещо нормално, според ново научно изследване, което е публикувано в майския брой на журнала "Фючър" и е замислено като "футуристичен сценарий", който "извежда правдоподобността до предел", отбелязва "Лайв сайънс".
 
Авторите - сексологът Мишел Марс и професорът по туризъм Иън Йоман от университета на Уелингтън в Нова Зеландия, смятат, че подобна услуга е напълно реалистична предвид факта, че хората отдавна си имат "вземане-даване" с машините и технологиите, което с всеки ден става все по-сложно.

Авторите казват, че секс роботите няма да могат да предават болести по полов път, ще доведат до свиване на трафика на хора с цел сексуална експлоатация, и правят прогноза как би изглеждал секс туризмът в Амстердам през 2050 г., пише "Труд".

Марс и Йоман си представят Yub-Yum - модерен бордей за клиенти в командировка, който предлага пълно обслужване - вкл. масажи, еротични танци и секс - за около 10 хил. евро.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2002 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
cak

2012.04.25 | 19:11

1
Какви публични домове бе. В къщи си взимаме по една и жената да я боли главата, едва ли ще приеме за изневяра секс с робот

Добави коментар

Водещи новини