Пускат кукли "Барби" на принц Уилям и Кейт

  • 20 април 2012 14:28

  • 2839
  • 0
Пускат кукли "Барби" на принц Уилям и Кейт
©

Във Великобритания на пазара са пуснати кукли Барби на принц Уилям и Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от по повод първата годишнина от кралската сватба, предаде Стандарт Нюз.

Куклите са с височина около 30 сантиметра и са точна реплика на двойката от церемонията в Уестминстърското абатство на 29 април миналата година. Изданието е на Робърт Пест, пише actualno.com.

Куклата на Кейт е с красивата сватбена рокля в цвят слонова кост и с букет от пролетни цветя в едната ръка. Булото, диадемата и обеците допълват картината. Куклата на Уилям е облечена в типично червена униформа на полковник от ирландската гвардия, препасана със синия шарф на Ордена на жартиера - точно, както истинският принц се появи на церемонията преди година.

Кралските кукли барби ще струват 64 британски лири или около 150 български лева, съобщава БНР. В Америка те вече се продават за сто долара.

Пуснатите на предварителна продажба в интернет кукли дори свършиха, въпреки наложеното ограничение един клиент да не купува повече от пет кукли.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2839 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини