Арестуваха мъж, който се снимал как точи гориво от патрулка

  • 20 април 2012 13:27

  • 13
  • 4
Арестуваха мъж, който се снимал как точи гориво от патрулка
©

Полицията в щата Кентъки арестува 20-годишния Майкъл Бейкър, след като мъжът е споделил във Facebook снимка, на която нагледно демонстрира как се източва бензин от патрулна кола.

Американецът е обвинен в кражба на чужда собственост и ще бъде съден по бързата процедура. Смелчагата се оправдава, че характерът на снимката му е изцяло шеговит, пише inews.bg

На нея се вижда Бейкър да показва среден пръст, приклекнал до полицейски автомобил, докато прелива бензин от резервоара в туба. Моментът е запечатан от приятелката на задържания – Джоан Санделин.

"Ние просто бяхме в близост и решихме, че ще бъде весело да направим подобна снимка и да я постна във Facebook", жалва се младежът пред WYMT-TV.

"Преточих съвсем малко бензин – това не мога да го отрека, но действително количеството беше минимално" допълва Бейкър.

Приятелката на крадецът шегаджия пък директно се извинява: "О да, съжаляваме, но в крайна сметка това си беше просто шега. Ако искахме действително да крадем бензин, нямаше да разпространим това във Facebook.” 

Извиненията обаче явно не са били достатъчни за местните служители на реда, защото Бейкър е прекарал две нощи зад решетките.

Шефът на полицията Алън Бормс твърди, че ако мъжът може толкова спокойно да краде от полицията, то той би откраднал от всеки.

След нелепата кражба властите в Кентъки взеха решение да купят специални заключващи се капачки за резервоарите на техните автомобили.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
13 4

Коментари 4

Добави коментар

2012.06.03 | 19:41

2
Ако някой преточи джипа на Бойко , ще го призная !
ББ

2015.10.04 | 22:21

4
няма такъф смелчага че да пробва ;д
WIN7

2015.10.04 | 22:21

3
къде го джипа да го пресуша ...... и без това нямам пари за храна камо ли за гориво....
bdbdbdn

2012.06.03 | 19:41

1
hahahahh eto tova e vesela novina xD

Добави коментар

Водещи новини