Котаракът-клептоман Томас от години краде бельото на съседите

  • 24 август 2020 12:39

  • 999
  • 0
Котаракът-клептоман Томас от години краде бельото на съседите
© Pixabay

Десетгодишен котарак на име Томас е демонстрирал престъпна привичка през почти целия си живот - косматият клептоман краде малки предмети от съседите и ги носи у дома, пише в. "Метро".

Голямата "страст" на крадливия котарак от Килмарнок, Шотландия, са чорапите, бельото и дребните плюшени играчки.

Томас не пренебрегва и традиционната плячка за котки - рибата, и носи на стопанката си улов от езерцето в градината на съседите.

Котарак оцеля след 12-минутен цикъл в пералнята

Първият път, когато го изловила да краде, спопанката на Томас Фиона Люис не придала особено значение на случката, тъй като била убедена, че това няма да се повтори.

Питомецът й обаче скоро започнал да "мъкне" все повече и повече неща, като с течение на времето практиката му се превърнала във всекидневие. Последната "плячка" на Томас са девет чифта чорапогащи, допълва БТА.

Жената се притеснила и започнала да предупреждава съседите и близките магазини за котарака-клептоман. Томас обаче не се оставил да бъде надхитрен и се научил да се промъква в близкия магазин за хранителни стоки по време на сутрешната доставка на хляб и задължително да задига по нещо тестено.

Фиона Люис публикува в Инстаграм снимки на плячкосаните от Томас вещи и кани съседите си да ги разпознаят и да дойдат да си ги приберат. Междувременно Томас се е превърнал в местна знаменитост, чиито престъпния деяния забавляват цялото градче.

Последвайте канала на

Novini.bg
999 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини