510 яйца бяха счупени в традиционната най-масова Великденска „борба” с яйца, организирана от easyJet

  • 17 април 2012 16:49

  • 1206
  • 0
510 яйца бяха счупени в традиционната най-масова Великденска „борба” с яйца, организирана от easyJet
©

За трета поредна година easyJet, четвъртата по големина европейска авиокомпания, организира „борба” с Великденски яйца.

В духа и атмосферата на празника стотици млади хора и семейства с деца премериха сили с Великденски яйца, специално боядисани за надпреварата. В почивния ден 1000 столичани и гости на града избраха да прекарат няколко хубави часа на открито, вземайки участие в забавната инициатива в Борисовата градина в София.

Веселата равносметка след традиционния вече празник за града e: 1000 участници, 510 преборени яйца, много пожелания за здраве и късмет и спечелени 10 двупосочни билета до Лондон и Манчестър.

Талантливата българска певица Миленита откри официално събитието с думите: "Чувствам се страхотно, като виждам толкова много млади хора тук в центъра на София. Радвам се, че съм днес с вас и благодарение на easyJet можем да направим заедно един наистина страхотен Великденски празник”. След масовото „преборване“ с Великденски яйца, Миленита изтегли в томбола с помощта на най-малките участници на случаен принцип имената на 5-ма победители. Те спечелиха за себе си и за свой приятел общо 10 безплатни самолетни билета с включени отиване и връщане от София до Лондон и Манчестър. Веска Крилова, Гергина Радкова, Бояна Дичева, Силвия Христова и Жаклина Златева са късметлиите, които ще летят със своята половинка или приятел до дестинациите на easyJet от София.

Последвайте канала на

Novini.bg
1206 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини