Принцеса Даяна е най-красивата кралска особа на всички времена

Покойната принцеса Даяна оглави класация за най-красивите кралски особи на всички времена, съставена на базата на златното сечение от британски пластичен хирург, съобщи Контактмюзик.

"Даяна, Меган и Кейт са все много красиви жени. Когато бъде приложено гръцкото правило за златното сечение, обаче Даяна се откроява - каза д-р Джулиън де Силва. - Тя е с няколко точки пред Меган и Кейт и измести с малко невероятно красивата йорданска кралица Рания за най-красивата кралска особа на всички времена."

Златното сечение определя красотата на базата на симетрията и точните мерки. Дължината на ухото трябва да е равна на дължината на носа, а широчината на окото - на разстоянието между очите, предаде БТА.

Роклята "Траволта" на принцеса Даяна не намери купувач на търг

"Принцеса Даяна победи с много малка разлика - по-малко от 1 процент, кралица Рания, която е на второ място, и принцеса Грейс, която е на трето - каза д-р Де Силва. - Даяна има високо резултат за форма на лицето, широчи на наноса, вежди, чело - получили все максимални точки. Най-ниският й резултат е за брадичката и устните. Устните й са малко тънки и с неясен контур, а брадичката й - не толкова класическа".

На четвърто място в класацията на най-красивите кралски особи е херцогинята на Съсекс Меган, а на пето - херцогинята на Кембридж Катрин.

Коментари

 1. 2020.07.17 | 00:00
  даяна никога не е била кралица, тя беше принцеса. И, не е толкова хубава, за англичанка става. Ако бяхте написали: даяна е принцесата с най-много любовници....
 2. 2020.07.15 | 20:07
  Глупости на таркалета мися че съпругата на испанският крал е класи над даяна само като знаем че е англичанка неможе да говорим за някаква голяма красота
 3. 2020.07.15 | 19:24
  razbira se osobeno ako ia sravniavame sas snaha I mulatkata napravo si e otlicnicka.
 4. 2020.07.15 | 19:08
  нема начин
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Колко чаши кафе пиете на ден?

Колко чаши кафе пиете на ден?

Избрано от Интернет