Майка сложи вендинг машина в дома си, за да накара децата си да помагат

  • 27 май 2020 11:33

  • 1611
  • 2
Майка сложи вендинг машина в дома си, за да накара децата си да помагат
© Getty Images/Guliver

Изобретателна майка купи вендинг машина втора ръка за 100 британски лири и я инсталира у дома, така че децата й да заплащат за любимите си лакомства с джобните си пари, получени при помагане в домакинството, пише в. "Дейли мейл".

Двайсет и девет годишната Сара Болдсън въвела "пазарни" отношения с четирите си деца. Тя им предоставя джобни пари, когато те се включат в домакинските задачи. Семейството живее в град Ашингтън в графство Нортъмбърланд. Медицинската сестра Сара има трудната задача да държи под контрол Шанън /9 г./, Луси /8 г./, Джак /5 г./ и Илайджа/2 г./ и те да не безделничат по време на режима на самоизолация. 

Госпожата зарежда старата вендинг машина с шоколади, сладкиши и чипсове. Малчуганите могат да я ползват само след като получат пари за свършени задачи - в домакинството или над учебниците. Здравословните изкушения, като любими плодове и сокове са без пари за хлапетата. Но за останалите те трябва да жертват от джобните си.

По време на карантината децата непрекъснато мрънкали за сладкиши, но не искали и да си помислят да помогнат за поддържането на къщата в порядък. Така Сара и 29-годишният й съпруг Кайл решили да въведат "пазарни отношения" в домакинството, които дали удивително добри резултати. Малчуганите вече си оправят стаите, изпразват прането от пералнята, бършат прах и изхвърлят боклука. Децата дори разтребват нещата на родителите си, нещо невиждано преди това, допълва БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
1611 2

Коментари 2

Добави коментар

2020.05.27 | 13:26

2
ТЪПА ЖЕНА!
Velin Stoianov

2020.05.27 | 11:52

1
Very nice

Добави коментар

Водещи новини