Пандемията от COVID-19 има опустошителен ефект и върху козметичните грижи

  • 09 април 2020 16:19

  • 968
  • 0
Пандемията от COVID-19 има опустошителен ефект и върху козметичните грижи
© Pixabay

Певицата Мирей Матийо може да ползва услугите на сестра си, за да поддържа митичната си прическа, която е непроменена от 50 години, но други хора нямат този шанс, предаде Франс прес и БТА.

Вече няма красиви и грозни, всички са еднакви... Във видео актрисата Мюриел Робен, която е с късо подстригана руса прическа, интервюира коафьори, за да разбере кои ще са първите им клиентки, които искат да бъдат боядисани белите корени на косата им.

Грижи за косата, кожата, маникюра - пандемията от новия коронавирус, която накара половината човечество да остане у дома, е опустошителна, що се отнася до поддържането на естетичния външен вид, тъй като хората нямат достъп до професионалисти в сектора.

Португалските хотели освобождават 85 процента от персонала през април

Мирей Матийо е в изолация в дома си в парижкото предградие Ньои-сюр-Сен и се справя със ситуацията благодарение на сестра си Матит, която е и нейна мениджърка и сега поддържа добрия вид на прическата й. Обикновено веднъж на всеки 10 дни

Мирей ползва услугите на коафьор, който се грижи за прическата й от 1970 г. Тя увери, че спазва правилата за изолация и не излиза навън. Това обаче не й пречи да начерви устните си.

"Важно е да се грижиш за външния си вид заради самия си себе си и заради хората, с които живееш", отбеляза певицата, която отмени поредица концерти в чужбина заради пандемията от Ковид-19.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време: 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
968 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини