Майка изобрети оригинален начин как да откъсне от екраните многобройната си челяд

Тридесет и осем годишна майка на четири деца изобрети оригинален начин да откъсне от екраните на таблетите и компютрите четирите си деца - като ги накара да сортират 600 разбъркани стари чорапа, съобщава в. "Метро"

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18670

Менди МакНълти е майка на 11-годишните близнаци Джоузеф и Джак и на братята им Хъдсън и Андрю, съответно на 8 и 7 години.

След една седмица, изкарана в самоизолация, разтревожената майка установила, че хлапетата просто не се отделят от екраните на своите устройства, играейки на видеоигри. По този повод тя решила да им въведе "рацион". Из къщата се мотаели около 600 стари чорапа с различни цветове и размери, включително и тези на съпруга й. Менди никога не ги сортирала след пране и се оформяла впечатляваща грамада. Сега било най-доброто време, за да бъдат сортирани.

Тя предложила на децата си за всеки отново събран чифт да получат право на 1 минута видео игри.

Момчетата се оказали много хитри и проявили завидна организация. Най-напред те сортирали купчината по отделни цветове и размери а след това всеки се заемал с избрана от него разцветка. Хлапетата могли да си издействат по този начин цели 300 минути, или пет часа игри и се чувствали победители. Но хитрата майка предварително си дала сметка, че "изработеното" от децата й време е много по-малко, от това, което те изкарвали обичайно пред екраните.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:

 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18670

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет