Евелин Костова от „Съни бийч“ гадже с петия си братовчед

  • 19 февруари 2020 13:39

  • 2666
  • 0
Евелин Костова от „Съни бийч“  гадже с петия си братовчед
©

В близка обвързаност с далечен, но все пак роднина, живее актрисата Евелин Костова от сериала „Съни бийч“, който стартира на 21 февруари. Красавицата, която влиза в ролята на амбициозна секси аниматорка в новата поредицата на bTV, от години върти любов с петия си братовчед, актьора Михаил Петров. Двамата разбрали за опасната си връзка едва след като станали гаджета.

Роднинството им било разкрито от дядото на Евелин, който се вълнувал от корените на семейството си. Като проследил родословното дърво на фамилията си, той намерил кръвна връзка между своя род и този на Мишо, които произхождали от пернишкото село Мещица. По този начин разбрал, че внучката му и любимият й са пети братовчеди.

Младите актьори обаче не се притеснили от откритието, защото родството им е далечно и нямало да им попречи при евентуална женитба. Според закона, брак не могат да сключват само роднини по права линия (баща и дъщеря, дядо и внучка, прадядо и правнучка) и по съребрена (брат и сестра, чичо и племеница или първи братовчеди).

Евелин и Мишо обаче засега не мислят за сватба, въпреки че са заедно от седем години. Въпреки че от първата им среща е минало време, актьорът още помни как се влюбил в колежката си, след като я видял да слиза през лятото от маршрутка. „Евелин беше по бял потник, а гърдите й под него изглеждаха огромни! Останах като гръмнат!“, чистосърдечно признава той.

Последвайте канала на

Novini.bg
2666 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини