Специалисти по битови услуги се оплакват от предложенията за секс вместо заплащане

  • 03 февруари 2020 14:27

  • 1626
  • 1
Специалисти по битови услуги се оплакват от предложенията за секс вместо заплащане
© Pixabay

Работници, осигуряващи битови услуги - строители, електротехници, водопроводчици, недоволстват, че често получават предложения за секс вместо заплащане, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от британско проучване.

Офертата за "заплащане в натура" е третото най-често оплакване сред заетите в тези сфери. За майсторите е най-дразнещо, когато не получават отплата за труда си навреме и когато клиентите пропускат да им предложат чаша чай, според резултатите от проучването на сайта HaMuch.

Професионалистите негодуват също срещу молбите да извършат някоя и друга допълнителна работа, като например да изхвърлят боклука, да поправят щетите след "майстор", който си е "оставил ръцете", срещу нереалистичните очаквания на клиентите, както и срещу твърденията им, че "работата не търпи отлагане".

"Предложението за заплащане в натура може и да звучи като сцена от порнографски филм, но се случва и в действителност. Говорим за неадекватна форма на заплащане - повечето специалисти имат щастлив семеен живот или сериозни връзки, и за отчаяно поведение. Ако не сте в състояние да платите на майстор с пари, изчакайте, докато това стане възможно", казва говорител на сайта, извършил проучването, цитиран от БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
1626 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.02.03 | 19:42

1

Ееее, може да приспадат процент от дължимото. И момата ще е щастлива и някой лев ще се изкара. Мислете практично бе хаххаха

Добави коментар

Водещи новини