Лунното затъмнение в петък ни изчиства от злото

  • 07 януари 2020 17:03

  • 4610
  • 0
Лунното затъмнение в петък ни изчиства от злото
© Pixabay

Лунното затъмнение в петък носи разместване на силите и изчистване на злото. Но то е много сложно и предлага също лов на риба в мътна вода, където жертвите могат да се окажат смятаните за най-силни и неуязвими.

Силите, които действат през това затъмнение, са разнопосочни и ще се изявят по-късно, като след време ще стане ясно какви сме ги набъркали през дните около него. Още повече, че затъмнението идва като продължение на слънчевото преди Нова година, което сега влива сили в лунното. Сега сме поставени пред цяла редица объркващи избори, пише в. "Астро Телеграф".

Астрологично това лунно затъмнение е много сложно. Луна в Рак се съединява със Северния възел, но й противостои Козирог. Това затъмнение влиза още в съединения със Сатурн, Плутон, Слънцето, Меркурий, Юпитер и противостои на Южния възел. Натрупва се сериозна и много разнородна енергия,

Лунното затъмнение съвпада с момент, когато Уран преминава от ретроградна в директна фаза на 11 януари и съединението на Сатурн с Плутон на 12 януари, но процесите около него започнаха вече и ще приключат чак през февруари.

Глобално това затъмнение се отнася до огромен астрономически цикъл, който е започнал на 13 август 1208 г. и продължава до 17 септември 2452 г.

В личен план затъмнението на Луната е време за избавяне от емоционални обременености, за постигане на духовно равновесие. Също - за баланс между чувства и дълг, между работа и личен живот, между социални изяви и домашни задължения.  Време да преразгледаме приоритетите си. Препоръките са да се отделя повече време на личното пространство, на най-близките хора и да се съобразяваме с тях - това е особено важно.

Най-засегнатите персонално зодии са Рак, Козирог, Овен, Везни, Скорпион, Риби, както и х ората, които имат в наталната си карта важни точки в градусите между 18-ти и 23-ти.

Възможни са неразбирателства с държавни органи, с началството, дори в магазина или автобуса. Затова препоръката е да се действа на принципа 7 пъти мери и 1 път режи. Избягването на отговорност ще доведе до сложна редица с отрицателни последствия.

Затъмнението дава край на много започнати в миналото неща и е предпоставка да се отприщат нови сили и начинания. Изкарва наяве теми за власт, контрол и натиск. Могат да се разтрогнрат контракти , а преговори да се водят под външен натиск. Затова съветът е подписването на важни документи да се отложи за следващия месец, когато и новата година по китайския зодиак ще влезе с по-свежи сили.

Това е последното лунно затъмнение в Рак за дълъг период от време и налага завършване на много планове. То дава нов поглед към нещата.

Последвайте канала на

Novini.bg
4610 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини