Британец засне рядък бял фазан

  • 27 декември 2019 14:25

  • 869
  • 1
Британец засне рядък бял фазан
© YouTube

Британец засне в градината на дома си рядък бял фазан. 52-годишният Брайън Кейв от Нюкий, Корнуол, разказва че се е готвел да изведе кучето си Блейз на разходка, когато е забелязал необичайното пернато, съобщава БТА.

Кейв не крие, че е бил изумен от гледката, както и че първоначално не е успял да разпознае птицата. Въпреки, че е бързал да заснеме странния посетител, преди да отлети, британецът е успял да улови няколко качествени кадъра.

За негов късмет пернатият гост е продължил да се разхожда из градината, без да се впечатли от суетящия се около него човек.

Британец засне катерица албинос след двегодишно чакане

В любителското видео ясно се вижда изцяло бялата птица с характерни червени петна около очите. Оказало се, че пернатото е фазан албинос с пурпурни брадичка и обеци.

"Успях да го снимам, за да мога после да го показвам на приятели. Досега не бях виждал подобно нещо. За мой късмет птицата не отлетя, а продължи да се разхожда наоколо, и успях да направя висококачествен запис", споделя Брайън Кейв.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
869 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.12.27 | 22:20

1

novini.bg , моля ви , умолявам ви , спрете да пишете статии свързани с лондон, сащ, англия , нато , ЕС, евро , евро и тн. дразните хората , и насаждате омраза с троловете , които пишат в коментарите, някой ще изгърми това ли искате ? или махнете коментарите изобщо !!!!!

Добави коментар

Водещи новини