Принц Хари е с най-хубава усмивка сред младите членове на кралското семейство

  • 25 ноември 2019 15:14

  • 749
  • 0
Принц Хари е с най-хубава усмивка сред младите членове на кралското семейство
© Getty Images/Guliver

Принцовете Уилям и Хари и съпругите им - херцогинята на Кембридж Катрин и херцогинята на Съсекс Меган, постоянно са във фокуса на медийното внимание. Със сигурност по-младите членове на британското кралско семейство могат да си позволят най-скъпите дентални процедури. Кой измежду тях обаче може да се похвали с най-хубава усмивка? Британски експерти, цитирани от в. "Дейли експрес", са на мнение, че това е Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),.

Според Матю Роуз, специалист по възстановителна дентална медицина, от естетична гледна точка Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), има най-приятна усмивка. Това според него се дължи на факта, че като малък бъдещият херцог на Съсекс е носил шина.

"Бих казал, че сред кралските особи най-задоволителна усмивка от естетична гледна точка демонстрира Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),. Зъбите му са добре подредени и равни. Това може да се обясни с носенето на шина като дете", споделя Роуз.

Второ място Матю Роуз отрежда на херцогинята на Кембридж Катрин, която според него има "перфектните несъвършени зъби" - равни, но не идеално подредени. По думите на експерта непълното съвършенство на усмивката й прави съпругата на Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член особено привлекателна и подтиква много дами да й подражават.

Роуз допуска, че херцогинята на Кембридж избелва зъбите си, но не прекомерно, което им придава естествен вид.

Как експертът сравнява усмивката на Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: с тази на Кейт?

"Наши клиентки искат зъби като на Меган, които са по-бели, по-американски и открояващи се. За разлика от херцогинята на Кембридж, усмивката на херцогинята на Съсекс не изглежда толкова естествена", отбелязва Матю Роуз.

В "дъното" на своеобразната класация е Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член, който се е подлагал на дентални корекции, наложени от загубата на зъб преди няколко години. През 2014 г. в. "Мейл он сънди" съобщи, че херцогът на Кембридж се е "простил" със зъба си, докато се е "вихрил" на сватба с приятеля си Том Инскип. 

Последвайте канала на

БТА
749 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини