Хари и Меган няма да празнуват Коледа при Елизабет II

  • 14 ноември 2019 14:43

  • 2917
  • 0
Хари и Меган няма да празнуват Коледа при Елизабет II
© Getty Images

Британският Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и съпругата му Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: няма да посрещнат Коледа с Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и. Ако досега за това се носеха само слухове, то сега те станаха факт, потвърден от Бъкингамския дворец, пише "Монитор".

По този начин херцозите на Съсекс нарушават дългогодишната традиция по време на презниците да бъдат с кралицата. За Хари това ще бъде втори път, защото той пропусна Коледата с баба си през 2012 г., когато бе в Афганистан.

Ако има някой, който да се радва на тази новина, то това е майката на Меган, при която семейството ще прекара коледните празници – вероятно в дома на Дория Регланд в Лос Анджелис.

От понеделник Хари и Меган се оттеглят от обществения живот, а за Деня на благодарността на 28 ноември вече ще бъдат в САЩ.

Меган отново бременна?

Представител на херцозите на Съсекс потвърди, че Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и е проявила разбиране относно решението на внука си и американската му съпруга. Според Ингрид Сюуорд, автор на няколко книги за кралското семейство, кралицата може и да е била до известна степен засегната от поведението на Хари и Меган, но тя е прекалено горда, за да покаже или да каже нещо по въпроса, пише в. „Сън“.

За разлика от херцозите на Съсекс херцозите на Кеймбридж – прин Уилям и Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от ще посрещнат Коледа при Елизабет Втора и принц Филип заедно с децата им – Джордж, Шарлот, и Луи. Това е поредното потвърждение, че двамата братя са поели по различни пътища, както заяви Хари неотдавна.

Последвайте канала на

Novini.bg
2917 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини