Изолираха котарак, организирал бягства от приют за животни

  • 12 ноември 2019 17:23

  • 3560
  • 4
Изолираха котарак, организирал бягства от приют за животни
© Pixabay

Служители на приют в Хюстън, САЩ, са изолирали от останалите животни котарак, който нееднократно е организирал бягствата на себеподобни, пише в. "Дейли стар".

Въпреки многобройните предупреждения, отправени му от персонала, "рецидивистът" на име Куилти е продължил да върши безчинствата си "по няколко пъти на ден", в резултат на което е бил изолиран.

Служителите на Friends For Life Animal Rescue and Adoption Organisation са установили, че и преди пристигането си в приюта Куилти се е изявявал като престъпник, като редовно е пускал навън кучето, с което е съжителствал.

Котка спасява бебе от падане по стълби

В интернет е лансирана кампания за освобождаването от изолатора на косматия организатор на бягства. Без да дочака наказанието му да бъде отменено, Куилти е успял да се измъкне от "устойчивото на белите му помещение".

"Куилти не може да бъде възпрян. Той просто няма срам". Липсата му осезаемо се усеща от останалите котки, които благодарение на него редовно се освобождаваха от клетките си и бродеха из приюта", разказват от персонала.

"Обичам да отварям затворени врати. Всяка затворена врата е предизвикателство за мен. Когато видя затворена врата, правя всичко възможно да я отворя. Обикновено успявам", се посочва в информацията за Куилти, който търси нов дом и разбиращи стопани.

БТА
3560 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ОТ СОФИЙСКИ ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР.

2019.11.12 | 23:29

2

С МОМЧЕТАТА ОТ ПЕТА КИЛИЯ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ КАК МОЖЕМ ДА ОСИНОВИМ ТОЯ КОТАРАК ?

Дежурният от Софийския

2019.11.13 | 19:44

4

Ahahahaha

Starija hush

2019.11.13 | 02:42

3

Mojta kotka marusq e sa6tata poroda.

ХаХа

2019.11.12 | 17:56

1

Евала Куилти продължавай все така и не забравяй да пишеш у фейса.

Добави коментар

Водещи новини