Майка си направи профил в "Туитър" заради Тръмп, но разкри, че дъщеря ѝ е порноактриса

Майка създаде свой профил в социалната мрежа „Туитър“, за да чете съобщенията на американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския – но вместо това разкри, че дъщеря ѝ е звезда във филми за възрастни, съобщава Фокус, цитирайки македонската електронна медия „Плюс Инфо“.

„Eдин ден реших да създам профил, за да видя какво изпускам. Вместо думите на Тръмп открих нещо, което ме засяга лично - дъщеря ми, която публикува порно. Естествено бях шокирана от видяното. Да видя дъщеря ми в подобна публикация беше шокиращо".

Порноактрисата Сторми Даниълс изигра себе си в пародиен скеч за Тръмп

Жената признава, че след разкритието спомените ѝ за малкото и невинно добро дете са завинаги заличени. След няколко дни майката решила да поговори с дъщеря си по въпроса. По време на разговора обаче младото момиче е изложило своята страна на историята и е обяснило, че вече е „възрастна жена“, която може сама да взима решения.

Коментари

  1. 2019.11.12 | 20:15

    Намерила мекото на хляба хахахах , туй к.урвата винаги я е имало и ще я има, защото да се продава е в кръвта на всяка жена.

    1. 2019.11.13 | 10:35

      "Да се продава е в кръвта на всяка жена". И как го констатира това? Поредните глупости на малоумен мозък! Или знаеш от личен опит?Може би твоята майка го е правила? Боклук!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет