Вижте кои са най-печелившите починали звезди според "Форбс"

Във връзка с празника Хелоуин сп. "Форбс" публикува традиционната си класация на най-печелившите звезди, които генерират значителни приходи и след смъртта си.

Подреждането за седми пореден път беше оглавено от Краля на попмузиката Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на. Наследниците му са получили доходи от неговото творчество в размер на 60 милиона долара. Дори и излизането на скандалния филм "Да напуснеш Невърленд", в който той е обвинен в педофилия, не можа да разклати лидерската позиция на Джако.

На втора позиция с доста голяма разлика е класиран Кралят на рокендрола Елвис Пресли с генерирани приходи от 39 милиона долара.

В почетната тройка влиза и художникът на комикси Чарлз Шулц с 38 милиона.

На четвърто и пето място са поставени съответно голфърът Арнолд Палмър /30 милиона/ и легендарният реге музикант Боб Марли /20 милиона/.

Двама бивши членове на "Бийтълс" Джон Ленън и Джордж Харисън също попаднаха на предни позиции в класацията на "Форбс" с 14 и 9 милиона долара. За първа година в подреждането присъства певицата Уитни Хюстън с 9,5 милиона долара.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет