Изгубено куче се събра със стопанката си след 12 години

14-годишна фокстериер се събра със стопанката си, след като 12 години са били разделни, съобщава агенция ЮПИ.

Кучето с име Херцогинята се изгубило на 28 февруари 2008 година и повече не се появило в дома на Катрин Странг в град Бока Ратън, щата Флорида. Наскоро обаче госпожата получила обаждане от приют за животни в град Питсбърг в щата Пенсилвания, който е на около 1600 километра от дома й. Херцогинята попаднала в приюта и тъй като, била чипирана, ветеринарите лесно могли да се свържат с Катрин. На стопанката на животното ѝ отнело два дни, за да се придвижи до Питсбърг. Но какво било щастието ѝ, когато отново прегърнала своята любимка.

Херцогинята била открита от добри хора в барака, гладна, трепереща и с прораснали нокти. Незабавно била доставена в приюта, където се погрижили за нея.

Стопанката ѝ предполага, че когато изчезнала преди 12 години, Херцогинята със сигурност е била качена на някоя кола, защото тя много обичала да пътува в автомобил.

Коментари

 1. 2019.10.14 | 07:30

  Хубава новина!Жалко,че цели 12 г. са били разделени...,а по статистика Фокстериер живее около 15 години...

  1. 2019.10.14 | 10:03

   Не се знае, Божа работа е , може и още 12 да поживее ... а и един ден преживян с грижа и любов , е много много по-ценен от години прекарани в самота и агония ...

 2. 2019.10.13 | 22:58

  Ето това е хубава новина, на фона на социалното разложение, фейковите и мътилките, с коите сме обсипани

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет