Памела Андерсън благодари на Путин за освобождаването на косатките

Холивудската актриса и зоозащитничка Памела Андерсън благодари на президента на Русия Владимир Путин за решението да бъдат освободени държаните в плен косатки и белуги в залива Средная, съобщава Франс прес.

"Искам да ви благодаря за смелото решение да бъдат освободени китовете и косатките, държани в плен. Преместването им вече започна и ви изразявам своята признателност за това, че поехте ангажимент за освобождаването и на останалите 75 кита. Приветствам решението да бъде забранен от 2020 година уловът на живи белуги, живеещи на свобода и на няколко вида делфини в руските териториални води!", се казва в писмото.

По думите на актрисата уловът представлява голям стрес, който в дългосрочна перспектива ще намали броя на тези животни. "Ако всички китове и делфини живеят на воля в океана, а не бъдат заключени заради забавлението на публиката, защитата на китообразните ще стане по право и заслуга на Русия", пише Андерсън. 

Коментари

  1. 2020.02.02 | 16:58

    Аз мога да й се освободя на гърдите :Д

  2. 2019.10.09 | 15:29

    Косатките в увесилителните центрове са сериозно депресирани. Начело на тормоза стои Флорида. Там става дума за милиардни приходи. Пожелавам сили на Памела да се пребори с тази дивотия на родна земя, ако иска истинска промяна. Има сериозен филм по нетфликс за това. Там става ясно че убийствата на треньори са много повече отколкото се говори.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет