Над 40 забавни игри и работилници включва второто издание на детския панаир в Разград

  • 09 септември 2019 09:11

  • 235
  • 0
Над 40 забавни игри и работилници включва второто издание на детския панаир в Разград
© Община Разград

Над 40 забавни културно-образователни инициативи включва второто издание на детския панаир в Разград, който ще се състои на 13 и 14 септември. Събитието е с вход свободен и се реализира от Фондация "Изиарт", с подкрепата на Фондация "Америка за България", Фондация "Обществен дарителски фонд за Разград" и Община Разград, съобщават от пресцентъра на общината.

Освен традиционните вече работилници по стъклопис, архитектура, пясъчни рисунки, плъсти, грънчарство, цветя от салфетки, стенопис, пиксел арт, детски играчки и мода, тази година в програмата ще бъдат включени и няколко нови, като ателие за изработка на магнити и др. Работилниците ще се провеждат в двата дни между 10.00 ч. и 18.00 ч. на площад "Независимост", както и в Етнографския музей и Археологическия резерват "Абритус". В Художествена галерия "Проф. Илия Петров" в петък също ще има специална игра за посетителите.

Организаторите са приготвили и атрактивна програма за сцената - музикални и театрални спектакли, танци и игри за най-малките, а в събота от 11.00 ч. ще бъде представена и пиесата "Трите прасенца" на Бургаския куклен театър.

По традиция ще бъде показана и пожарна кола, на която децата ще могат да се качат и да усетят вълнението, като влязат в ролята на истински пожарникари.

Мая Йорданова
235 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини