Бащата на Меган Маркъл копнее да се запознае с внука си Арчи

Томас Маркъл, бащата на херцогинята на Съсекс Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски:, отправи критики към дъщеря си, че го е изолирала от живота си и изрази горещото си желание да се запознае с внука си Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, съобщават Франс прес и Контактмюзик.

В интервю за в. "Мейл он сънди" Томас Маркъл споделя, че все още се надява да изглади отношенията с дъщеря си, с която не се е виждал отпреди сватбата й с британския Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), през май миналата година.

Бащата на бившата актриса таи надежда, че майчинството е "размекнало" дъщеря му и че тя ще сложи край на отчуждението им и ще му позволи да се запознае и да изгради връзка с внука си, който се роди на 6 май тази година.

"Ще се радвам много, ако ми изпратят снимка на Арчи. Мога да я сложа в рамка и да я окача на стената до тази на Меган. Не е ли това което желае всеки дядо? Любопитен съм да разбера дали той е наследил прословутия нос на Маркъл...", споделя Томас.

"Понякога имам чувството, че хората си мислят, че не обичам дъщеря си. Обичам я много. Доскоро помежду ни нямаше никакви проблеми. Докато Меган беше бременна с Арчи си мълчах, но сега реших да проговоря отново, защото те продължават да ме изолират от живота си. Разочарован съм, че не мога да видя Арчи. Надявам се, че майчинството е размекнало Меган дъщеря ми и тя ще ме потърси. Вярвам, че всички семейни различия могат да бъдат разрешени и че това все още е възможно за мен, Меган и Хари", допълва бащата.

Коментари

  1. 2019.09.02 | 03:56

    Много гадни роднини има това момиче.. Направо ми се повдига.

  2. 2019.09.01 | 19:14

    Мамуна Арчи

  3. 2019.09.01 | 17:05

    боли ме к*ро за тия

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет