19-годишно момиче написа песен, посветена на българите по света

  • 30 август 2019 12:32

  • 954
  • 4
19-годишно момиче написа песен, посветена на българите по света
© Pixabay

Определено ще остана в България и реших да напиша текста с послание към хората, които заминават, като мил спомен за моментите, които са имали в България. Това сподели в интервю за БНР 19-годишната Десислава Динчева, която написа текст за песен, посветен на българите по света.

,,Това са моментите, в които се чувстваме заедно, в които сме щастливи и както се казва в текста на песента, в които се чувстваме защитени. Защото е много хубаво да усещаш тази приятелска подкрепа и топлите чувства, които има в едно приятелство'', допълни още момичето.

Последвайте канала на

Novini.bg
954 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
не е наивност

2019.08.30 | 13:17

2

Приятелю , не е детска наивност , а пресметнат гяволък . Всеки некадърник хвали кочината Булгаристан , та да го хвалят и да събира точки . Тази кой и за какво щеше да я знае без това подмазвачество ?

2019.08.31 | 16:12

4

Прав си, кой щеше да знае Левски, Ботев, Караджата, ако те нямаше лай.о мръсно.

Гост

2019.08.30 | 13:03

1

Ех детска наивност, поживей порастни и ще видим какви песни ще пишеш.
Спомена от България ми е .... три месеца работещ без заплата на маргарин и хляб и подаяния от колеги, ходейки с колело 13км до работа и 13 на обратно... за превилегията да работя за без пари. В чужбина е трудно но работодателите като не могат да плащат фалирват разпродават и си оправят задълженията. В България няма фалит, като не може да плаща, работиш за без пари докато си стъпи на краката и после забравяме за времето дето сме работили. Пълно безаконие и анархия. Здравната система е по скоро мафиотска система, вместо доктори имаме търговци. Политиците даже няма да ги споменавам, всички си ги знаем.
А манталитета на самия българин е най-облъскващия, за което ми е жално...а именно “Аз да съм добре а другите кучета ги яли”, това и описва ситуацията в мутренска България.

бг уй

2019.08.30 | 13:20

3

стой си там кадето си,и кво ми пишеш тука на бг новини, нали та няма като те няма не давай акъл и мнение ,яж отровите и боклуците там каде си и няма какво да ми коментираш от далече. като имаш акъл и желание можеш да се оправяш на всякаде ,а те дето не могат да се оправят да се отсяват в чужбина,да не се връщат мишки слабохарактерни

Добави коментар

Водещи новини