Джоди Лин О`Кийф идва в България

  • 29 август 2019 13:58

  • 856
  • 1
Джоди Лин О`Кийф идва в България
© Getty Images

Звездата от "Бягство от затвора" и "Дневниците на вампира" Джоди Лин О`Кийф идва в България. Гостуването й е по покана на фестивала Aniventure Comic Con на 14 и 15 септември, където ще раздава автографи и ще се снима с фенове и през двата дни. На 15 септември актрисата ще има и собствен панел на главната сцена, в който ще разкаже за участията й в популярните у нас сериали "Бягство от затвора", "Дневниците на вампира", "Двама мъже и половина", "Теория за големия взрив", "Дарма и Грег".

Ролята на Гретчен ("Бягство от затвора") се оказва истинско предизвикателство за иначе добрата и мила Джоди Лин О`Кийф, на която й се налага бързо да влезе в обувките на лошото момиче и да се превърне в заплахата на малкия екран. Няколко години по-късно дебютира в ролята на доктор Джо Лафлин в "Дневниците на вампира", покорил предимно сърцата на момичета и жени по цял свят. Джоди се появява и в комедийния сериал "Двама мъже и половина" в ролята на Изабела - едно от най-демоничните гаджета на Чарли, което успя да уплаши дори Бърта. Запомнящи са и епизодичните й участия в "Теория за големия взрив" и "Дарма и Грег" по покана на сценариста и продуцент Чък Лори.

Тази година, на Aniventure Comic Con, ще дебютират и някои от най-очакваните заглавия на книжния пазар за 2019 г. Сред тях е нашумялото фентъзи "Софийски магьосници", чиято трета част "Вещиците от Витоша" ще бъде представена от автора й Мартин Колев на 15 септември. В същия ден на сцената ще излезе и създателят на родния супергерой Просто Спас / Just Spas, който ще представи втора част на комикса си. След иналогодишния успех, киселият заек се забърква в нови приключения с мечока Борал и вълка Страхил.

Писателят и кинокритик Благой Д. Иванов и художникът Петър Станимиров, познат от популярното списание "Дъга", ще представят съвместния си комикс "Седем градски гряха".

Сред специалните гости на Aniventure Comic Con тази година са и актьорите Наталия Тена ("Хари Потър", "Игра на тронове"), Девън Мъри ("Хари Потър"), Сам Джоунс ("Флаш Гордън") и др.

Последвайте канала на

БТА
856 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
KRAVAR

2022.12.11 | 19:52

1
DRISNQ OT DIARIQ OMG !

Добави коментар

Водещи новини