Защо собствените ни мъже все са в издънка, а чуждите са "цъфнали"

  • 27 юли 2019 16:46

  • 1013
  • 0
Защо собствените ни мъже все са в издънка, а чуждите са "цъфнали"
© Pixabay

Е, дами, чули ли сте масовото оплакване на мъжете, че са обвинявани за нещата, които са правели в миналото, за нещата, които ще направят в бъдещето, за неща, които не са извършили и няма да извършат, но са заподозрени като склонни да ги свършат? Оплаквания, които нямат нищо общо с тук и сега. Ти сега си добър, но кой знае какви ще ги свършиш после. Та ти си мъж!  Мъжкарството, непредвидимостта на характера, хуморът....те вече не са мъжественост, те са онази ниска октава на човешкото съществуване, наречена токсична мъжественост.

По презумпция всеки мъж, който се смее дебелашки, всъщност се подиграва, смехът издава неговото високомерие, незачитането на правата на жените и е израз на неприкрит сексизъм. Този екземпляр е токсично мъжествен. Ние вече имаме мнение за него.

Стигми, въздишки и удари под кръста с крошето „другите не правят така“. „О, французите са тъй галантни“, „Руснаците толкова щедри“, „Турците се грижат за жените си и ханъмите не работят никога“. И там презумпции, а другите не са цъфнали и те.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
1013 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини