Шарън Стоун: С принцеса Даяна бяхме знаменити! Тя почина, аз получих инсулт

  • 20 юли 2019 21:12

  • 49489
  • 1
Шарън Стоун: С принцеса Даяна бяхме знаменити! Тя почина, аз получих инсулт
© Getty Images/Guliver (архив)

Когато на улицата се натъква на папараци, 61-годишната Шарън Стоун винаги се усмихва, за да бъде пример за оптимизъм, но мнозина нейни почитатели помнят какви изпитания стоят зад тази усмивка. През 2001 г. актрисата преживя кръвоизлив в мозъка. След инсулта тя задълго изчезна от екраните.

В интервю наскоро за Variety тя си спомни за онова време и неочаквано направи сравнение с покойната принцеса Даяна, предаде Дарик.

„Бях една от най-горещите звезди на Холивуд. С принцеса Даяна бяхме толкова знаменити! Тя почина, а аз получих инсулт. И двете бяхме забравени”, сподели Стоун.

Тя била настанена в болница едва три дни след самия инсулт, когато вече не могла да търпи болката в главата. Взела си двегодишна отпуска, но възстановяването на здравето й отнело 7 години.

”Хората постъпиха жестоко с мен. Не мисля, че те са схващали колко опасен е инсултът за жената и какво е необходимо, за да се възстановиш след него… Трябваше да си заложа къщата. Загубих всичко, каквото имах, загубих своето място в бизнеса”, горчиво констатира звездата.

Тя призна, че босът на LVMH Бернар Арно просто я е спасил в трудната ситуация, като й предложил договор с Christian Dior.

В интервюто Шарън Стоун призова всички жени да бъдат внимателни към здравето си.

„Ако болката в главата не ви минава, необходим ви е лекар. Попаднах в болницата едва на третия или четвъртия ден след инсулта. В такава ситуация повечето хора умират. Моят шанс да оцелея след операцията беше минимален. А месец след нея никой не знаеше дали ще успея да се измъкна”, заяви актрисата.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
49489 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мишо

2019.07.21 | 11:34

1

Това е обществото . Никой не го интересува какво става с другите ако не е засегнат лично.
Затова евала на гърците. Те са задружни и все още сплотени.

Добави коментар

Водещи новини