Херцогините Катрин и Меган разходиха заедно децата

  • 10 юли 2019 20:51

  • 33799
  • 2
Херцогините Катрин и Меган разходиха заедно децата
© gettyimages

Британските херцогини Меган и Катрин изведоха децата на на благотворителен поло мач, в който участваха съпрузите им Хари и Уилям, съобщи "Мирър".

Гордата майка на двумесечния Арчи Меган бе уловена от зорки папараци да се му се радва като на кадрите се вижда как го милва по главата и го целува.

Това е първата публична поява на най-малкия член на кралското семейство, след кръщенето му в събота.

Редом до херцогинята на Съсекс и синът й, бяха забелязани и херцогинята на Кеймбридж - Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от и децата ѝ - принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот. Най-умилителните кадри бяха на малкия принц Луи, който лудуваше и тичаше задно с брат си и сестра си.

Последвайте канала на

Novini.bg
33799 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Елена Ефремова

2019.07.10 | 23:32

1

Разбрах какви ще са ми следващите колеги в работата, та да могат да ме контролират и да лъжат пред баща ми - със сексуален опит като на херцози.
Една къща на ужасите не свети тази вечер в Добринище, а знам, че има аналог в другите села по другите страни.Не може да избяга човек от вас , колкото и пари да има.Мамо , ти за без пари се уреди с някой , с който и сводник не иска да ме уреди , но ще си плати - с удар в десетката
Знам коя е - къщата на червения кръст и библиотеката, нали така се титулувате масоните -
сводници и естествено цялото следствие - нали така му казвате, знаеше

малей

2019.07.11 | 00:00

2

Елена, ти добре ли си? Има розови хапчета, може и да ти помогнат. Ама не е сигурно...

Добави коментар

Водещи новини