Екзотична изложба на птици от три континента идва в Бургас

  • 24 юни 2019 12:06

  • 1314
  • 0
Екзотична изложба на птици от три континента идва в Бургас
©

“Живи,свободни и красиви” е мотото на най-голямата изложба в Източна Европа Една покана за лежерно предложение да видите на живо и се докоснете без бариери и прегради до над 35 красиви птици отправят от морската градина комплекс “Флората”. Да чуете на живо как папагалът Лукас откровено ви казва - I love U ! и в ритъма на латино танц да потанцува пред вас- безценно преживяване за вас и вашите малки маугани.

“Има деца,които са най-верните приятели на птиците и посещават изложбата ни повече от 10 пъти,радват им се,снимат се за спомен,общуват си с тях по детски” споделя своите впечатления през годините Атанас Лазаров,международен директор на пъстрата изложба. Музикалната емблема на Бургас пък Тони Димитрова е една от изпълнителките,която обожава всички птици тук и в най-запаления почитател на пътуващата експозиция. И тази година очакваме чаровния кадифен глас на българската поп музика да посети своите пернати любимци и от близо да им се полюбува,заедно със своята дъщеря.

“Обожавам тези птици - зареждат ме положително и ме карат да се чувствам отлично в тяхната компания.” допълва още невероятната изпълнителка на хита “Буграс и морето” Тони Димитрова. Една от най-големите изложби на екзотични птици в Източна Европа гостува за трети път в Бургас - експоцентър "Флора".

Папагалите, с които ще имате възможността да се запознаете, са красиви, приказливи, шарени и дружелюбни. В Бургас ще "долетят" атрактивни птици от три континента, готови да впечатлят всички посетители с уникалността си. Изложбата в експоцентър "Флора" се гордее да покаже и най-големия папагал в света - Хиацинтов Ара.

Птиците не са поставени в клетки, няма прегради между тях и посетителите.

Идеята на организаторите е да създадат атмосфера, максимално близка до естествената им среда, където всеки може да се наслади на красотата на папагалите и да си направи снимка за спомен, допълва виновникът Пламен Ковачев, собственик на най-голямата изложба в Източна Европа.

Официално откриване на 1 юли, от 18:00ч.

Последвайте канала на

Novini.bg
1314 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини