Шефът на Миньор пусна на пазара вафла "Винкел", готви и шампоан "ГоУемец"

  • 05 март 2012 11:00

  • 2455
  • 2
Шефът на Миньор пусна на пазара вафла "Винкел", готви и шампоан "ГоУемец"
©

Зетят на енергийния бос Христо Ковачки - Никифор Вангелов, е на път да превърне в индустрия символите на Перник. Съпругът на сестрата на крупния бизнесмен взе търговската марка "Винкел" и я пусна на пазара като вафла.

Това стана ясно от бюлетин на патентното ведомство за заявка за запазена марка. От обявяваните всеки месец справки става ясно, че десетки изобретатели патентоват откритията си. Стотици фирми пък "запазват" търговските си марки.

Шоколадовите десерти на Вангелов вече са хит в миньорския град. Заедно с тях президентът на футболен клуб "Миньор"-Перник регистрира като свои марките "Уellow end blak" като лого на отбора и "Кюмур". Последната се различава нарочно от книжовната дума кюмюр и вече е име на пернишки фъстъци, разказва "Стандарт".

Последната щура идея на Вангелов е на пазара да излезе и шампоан "ГоУемец", като търговската марка вече е защитена в патентното ведомство. По бакалиите върви и минерална вода "Миньор". Това не са стоки за крупни печалби, с които да издържам отбора, твърди президентът на футболния тим. Вангелов допълва, че по-скоро ги измислил, за да създават добро настроение и да предизвикват усмивки у купувачите.

Той попадна преди две години в полезрението и на спецакцията на МВР "Недосегаемите", която удари сериозно бизнесмена Христо Ковачки. Вангелов не беше арестуван. Тогава в профила му в социалната мрежа Фейсбук се появи съобщението "Не ме забравяйте! Никога няма да ви предам!".

Последвайте канала на

sportal.bg
2455 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
iv

2012.12.03 | 16:21

2
WAZZ UB е международен проект. На 9 април ще стартира най-съвременната интернет страница с патентована технология. Интернет променя света и има достатъчно място за иновативни бизнес модели, които никога не са били направени преди. WAZZ UB е един от тези бизнес модели. За първи път глобално онлайн общество за споделяне на печалбата си със своите членове. WAZZ прави пари по много различни начини. На този сайт ще се показват реклами и специални оферти.Необходимо е само да направите WAZZUB начална страница на своя интернет браузър. В действителност, WAZZ UB прави точно същото както компании като Facebook, Google, AOL и Yahoo, които предлагат безплатни услуги и печелят милиарди само чрез показване на реклами. Единствената разлика е, че WAZZ UB споделя своите печалби с регистрираните членове преди старта. Регистрирай се във WAZZ UB, получи персонален код и покани още хора да направят същото. Изгради своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получаваш $ фактор 1. Колкото повече, толкова повече доходи. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора. Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a
пер

2012.12.03 | 16:21

1
той го играе интелигентен,пък прави прости работи

Добави коментар

Водещи новини