"Куин" и Адам Ламбърт ще разтърсят церемонията за наградите "Оскар"

  • 19 февруари 2019 10:52

  • 1265
  • 0
"Куин" и Адам Ламбърт ще разтърсят церемонията за наградите "Оскар"
© Getty Images/Guliver

Музикантите от британската рок група "Куин" ще се изявят на предстоящата церемония за наградите "Оскар" на фона на касовия успех на музикалната драма "Бохемска рапсодия", предаде Ройтерс, позовавайки се на организаторите.
 

"Това действителност ли е? Или само фантазия? Приветстваме с добре дошли "Куин" и Адам Ламбърт на тазгодишните Оскари", гласи съобщението на американската Академия за кинематографично изкуство и наука в Туитър. Групата, историята на чийто покоен фронтмен Фреди Меркюри разказва филмът "Бохемска рапсодия", понастоящем включва оригиналните членове Брайън Мей и Роджър Тейлър. Като вокал се изявява бившата звезда от шоуто "Американски идол" Адам Ламбърт.

 
"Куин" и Адам Ламбърт ще ви разтърсят", гласи туит на бандата, в който се посочва и датата 24 февруари, когато ще бъдат раздадени отличията на киноакадемията. Музикалната драма "Бохемска рапсодия" е номинирана в пет категории за "Оскар". Сред тях е номинацията за най-добър актьор за Рами Малек, който се превъплъщава в образа на Фреди Меркюри. Лентата обаче не е номинирана в музикалните категории за песен от филм и оригинална музика.

We will rock The Oscars
Feb 24th. 5pm PST. @TheAcademy @QueenWillRock pic.twitter.com/BlGkKnhL68


От киноакадемията не разкриват кои песни ще изпълнят "Куин" и Адам Ламбърт на церемонията, която за първи път от 30 години ще премине без водещ. Освен на "Куин" и Адам Ламбърт, гостите на церемония ще имат възможността да се насладят на изпълнението на Лейди Гага и Брадли Купър, които ще представят номинираната песен "Shallow" от "Роди се звезда". Бет Мидлър ще пее парчето "The Place Where Lost Things Go" от филма "Мери Попинз се завръща".

Последвайте канала на

1265 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини