Принц Уилям: Отглеждането на деца никога не е просто и ясно

  • 15 февруари 2019 18:21

  • 4407
  • 0
Принц Уилям: Отглеждането на деца никога не е просто и ясно
©

Херцогът на Кембридж посети две благотворителни организации в подкрепа на психичното здраве сред мъжете и даде практични съвети на участниците в курс по програмата "Бъдещ татко", съобщи сайтът "Ройълсентръл".

"Доста е притеснително, когато видим колко крехки са те (бебетата), когато се родят," каза той. Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член засегна и практични въпроси от същността на бащинството и баланса между работа и родителски ангажимент, дори ежедневни трудности като смяната на пелени.

Като баща на три деца - принц Джордж (на пет години), принцеса Шарлот (на три години) и принц Луи (почти на годинка) - херцогът на Кембридж има солиден опит в отглеждането на деца.

"Никога не е просто и ясно," сподели Уилям.

Вчера той посети и "Лайънс барбър кълектив" - международно обединение на специалисти в областта на мъжкото подстригване, което провежда кампания за превенция на самоубийствата. Стилистите на мъжки прически преминават обучение "Барбър ток", където научават как да откриват депресия или друго психично отклонение при клиентите и да ги насочат за компетентна помощ.

Кампанията "Хедс тъгедър" - в превод "Да помислим заедно" - е основана от херцога и херцогинята на Кембридж. В нея участват и херцогът и херцогинята на Съсекс. Целта на кампанията е да противодейства на заклеймяването на хората с психични отклонения и да промени начина на обсъждане на темата в обществото.

 

Последвайте канала на

БТА
4407 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини