Специалисти по фън шуй: В годината на земния глиган светът ще гази в кал

  • 31 януари 2019 16:19

  • 1052
  • 1
Специалисти по фън шуй: В годината на земния глиган светът ще гази в кал
©

Държавните ръководители ще газят в кал от вътрешни проблеми, прогнозираха специалисти по фън шуй по повод годината земния глиган (земната свиня), през която е възможно да се разкрият тайни на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде Франс прес.

Фън шуй - древно китайско изкуство за хармонизиране на енергията Ци, има голямо влияние в редица страни в Азия. Жителите им следват принципите му, за да решат въпроси, свързани с жителството и работата в офиса, надявайки се да увеличат благосъстоянието, шансовете и богатството си. Базирано е върху древна философия, според която всички събития са следствие от крехкия баланс между пет елемента, които са в основата на всичко във Вселената - метал, дърво, вода, огън и земя.

Новата лунна година ще настъпи във вторник, когато годината на земния глиган ще замени тази на земното куче. Според специалиста по фън шуй от Тайван Цай Шан-чи, годината на земния глиган може да се окаже особено лоша за родените в годината на земното куче. Сред тях е президентът Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. "Всички лоши неща, направени от хора, които са родени в години на земното куче, могат да бъдат представени и да станат публично достояние - каза той. - За Тръмп има риск да бъде свален от власт."

Специалистката по фън шуй от Хонконг Тиери Чоу също не е оптимистично настроена, когато става въпрос за американския президент. "Що се отнася до Тръмп, прогнозирам, че той ще посвети много енергия, за да се опита да се измъкне от неприятности", каза тя. Но според хонконгския специалист по фън шуй Алион Йео, полето за маневри ще е ограничено за онези, които замислят заговор срещу американския президент. "Единствената възможност Тръмп да бъде свален от власт ще е между 6 декември т.г. и 6 януари 2020 г.", прогнозира той.

Преди година същите специалисти по фън шуй предсказаха, че годината на земното куче ще е като разходка за здраве за държавните ръководители. Тя обаче бе белязана от търговски конфликт между Вашингтон и Пекин и от усилване на британската криза, свързана с Брекзит.

Последвайте канала на

БТА
1052 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stamat

2019.01.31 | 16:28

1

То понеже до сега всички по света ходеха по мед и масло и златни килими.....Стига с тези промивки на съзнанието и духа. Бесовщини от Изтока са всички тези "учения"!

Добави коментар

Водещи новини