Меган победи Хари в мятане на ботуши (снимки+видео)

  • 31 октомври 2018 08:23

  • 2139
  • 1
Меган победи Хари в мятане на ботуши (снимки+видео)
© Getty Images

Необичайно, но много забавно състезание си устроиха Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: и съпругът й Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),. Двамата се включиха в надпревара по хвърляне на ботуши, предава "Дарик".

Този необичаен спорт се практикува в Нова Зеландия, където кралската двойка е на официално посещение.

Херцогинята на Съсекс хвърли по-далеч своя ботуш – червен на бели точки – по-далеч от този на своята половинка.

Едва ли американската бивша актриса Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: си е представяла някога, че в кралските ѝ задължения да представлява британската корона ще влезе и хвърлянето на ботуш в морава, подгизнала от дъжда. Тя обаче се справи повече от добре, при това под възторжените аплаузи на децата от двата тима. Надпреварата беше организирана в училището "Пайнхил" в Окланд.

Въпреки доброто си постижение, Меган е далеч от рекорда, поставен от бившия десетобоец Брент Недуик, който изтласка ботуш на разстояние 48,5 метра.

 

Хвърлянето на гумени ботуши, състезателното сечене на дърво, изплюването на далечно разстояние на маслинени костилки и бързото катеренe по стволове на дървета са популярни спортове в Нова Зеландия, припомнят агенциите.

Последвайте канала на

Novini.bg
2139 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
??? ох

2018.11.01 | 13:52

1
Тъпня, тъпотия, тъпащина. Ега ти тъпите налезени физиономии. Да им се чудиш на забавленията. Тия стават само за хвърляне на цървули.

Добави коментар

Водещи новини