Хари и Меган се срещат с фермери в поразената от суша селскостопанска част на Австралия (снимки)

  • 17 октомври 2018 07:05

  • 1972
  • 0
Хари и Меган се срещат с фермери в поразената от суша селскостопанска част на Австралия (снимки)
© Getty Images/Guliver

Петгодишно момченце дръпна силно червената брада на принц Хари и получи сърдечни прегръдки от него и съпругата му Меган в австралийския град Дабо, съобщи Ройтерс.

Кралската двойка пристигна днес в града, разположен на 390 км северозападно от Сидни, където местните фермери се борят с тежка суша.

Дълга редица ученици посрещна двойката, а сред множеството се виждаха момиченца с блестящи диадеми и възрастни жени с букети цветя, наред с типичните австралийски широкополи шапки "Акубра", допълва ДПА.

Херцогинята на Съсекс, която е бременна с първото дете на двойката, бе облечена с черни тесни дънки, бяла риза и дълъг сиво-зелен блейзър, комбинирани с черни ботуши и вързана на опашка коса.

Шоуто обаче открадна малкият Люк Винсънт, който страда от Синдрома на Даун и обожава Дядо Коледа. Той буйно прегърна Меган, която коленичи, за да е на неговата височина. След това сграбчи брадата на принца.

Двамата бяха със стабилни обувки за обиколката до ферма, местно училище и общо барбекю, на което се очакват 10 000 души, събрали се в града, за да видят популярната двойка.

Събщението, че Хари и Меган очакват дете, вдъхнови местните дами да плетат бебешки дрешки с надежда да ги подарят на бъдещите родители.

Последвайте канала на

БТА
1972 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини