Застрахователи заведоха дело срещу бодигард на Ким Кардашиян

Две години след зрелищния обир на бижутата на Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити в Париж, застрахователната й компания заведе иск за 6,1 милиона долара срещу бившия й бодигард, защото не е изпълнил задълженията си да охранява звездата, предаде АФП.

Искът е заведен в щата Делауер от компанията "Американ интернешънъл груп" срещу Паскал Дювие и охранителната фирма "Протектсекюрити" за неизпълнение на договор.

Според застрахователите бодигардът е оставил Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити сама в луксозната резиденция в Париж. Той също не е сигнализирал за пропуски в системата за сигурност на хотела - липсвала е ключалка на портала към двора, домофонът не е работел, нямало е охранителни камери. Това е позволило на крадците да влязат в апартамента на звездата.

Паскал Дювие, който вече не работи за Кардашиян, излязъл тази вечер да придружава сестрата на звездата - Кортни Кардашиян в нощен бар.

Общата стойност на откраднатите бижута на Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити е девет милиона евро. Исканата сума от застрахователите - 6,1 милиона долара, е равна на изплатената на Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити.

За кражбата са задържани 17 души. Бижутата не бяха намерени, но разследващите конфискуваха значителни парични суми. 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Колко чаши кафе пиете на ден?

Колко чаши кафе пиете на ден?

Избрано от Интернет