Джейн Фонда обичала да чете порноромани

  • 13 септември 2018 19:38

  • 22748
  • 0
Джейн Фонда обичала да чете порноромани
©

Световноизвестната актриса Джейн Фонда разкри, че обича да чете еротични романи, предаде в. "Дейли мирър", цитира в. "Телеграф".

80-годишната звезда сподели, че винаги е била почитател на този жанр и дори е прочела "много велики романи". Тя обаче добави, че не харесва най-известната сред еротичните книги, а именно "Петдесет нюанса сиво".

"Чела съм наистина добра порнография. Купих "Петдесет нюанса сиво" веднага след като излезе на пазара, защото исках да видя за какво е целият този шум и суетене около нея". Тя добави, че не смята романа за "особено добър", но оценва факта, че чрез него много жени в САЩ са започнали да говорят открито за сексуалните си желания.

През 2012 г. Джейн заяви, че никога не е имала по-задоволителен интимен живот от този на 74 г. Тя сподели и че сексуалните преживявания стават "все по-хубави за жените с напредването на възрастта". Това се случва, защото разбираме телата си повече. Знаем аккво ни харесва и сме по-малко изплашени да си го поискаме", смята носителката на "Оскар".

През 2017 г. обаче тя обяви, че за нея сексът вече е затворена страница.

Последвайте канала на

Novini.bg
22748 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини