Принц Хари и съпругата му гостуваха на Джордж Клуни в Италия

  • 21 август 2018 21:22

  • 21929
  • 1
Принц Хари и съпругата му гостуваха на Джордж Клуни в Италия
© gettyimages

Херцогът на Съсекс принц Хари и съпругата му Меган гостуваха на Джордж Клуни във вилата му на езерото Комо в Италия, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Меган е помагала на съпругата на актьора Амал да се грижи за 14-месечните им близнаци Александър и Ела, докато Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), е играл с него и приятелите му баскетбол. Кралската двойка е пристигнала в Италия в четвъртък и е отпътувала в неделя вечерта.

Джордж Клуни и съпругата му са дали официална вечеря в тяхна чест в събота, на която са поканили 15 приятели. През цялото време Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган са останали в имението от 18-и век, но местната полиция е получила допълнителни задачи за охраната им.

Джордж и Амал Клуни бяха сред гостите на сватбата на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), през май. На по-неофициалния прием вечерта актьорът се е постарал да забавлява гостите, като е застанал на бара и е наливал питиета, а след това е накарал всички да танцуват.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
21929 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.08.21 | 23:10

1
АМА МОЛЯ ТИ СЕ. АМА КЛУНИ ЗАЩО ЖИВЕЕ В ИТАЛИЯ? ЗАЩО НЕ Е ИЗБРАЛ БРАТСКА АНГЛИЯ, НАЛИ Е ТЕХЕН АГИТАТОР, ДА МУ СЪДЕРАТ ГЪЗА ОТ ДАНЪЦИ.

Добави коментар

Водещи новини