Как се унищожават луксозни автомобили за 5.6 млн. долара (видео)

  • 02 август 2018 12:54

  • 2407
  • 0
Как се унищожават луксозни автомобили за 5.6 млн. долара (видео)
© Twitter

Тази седмица президентът на Филипините Родриго Дутерте унищожи незаконно внесени в страната луксозни автомобили и мотоциклети за 5.6 млн. долара като част от борбата му срещу корупцията.

76-те автомобила и мотоциклета, сред които модели от марките Lamborghini, Porsche и Mercedes-Benz, бяха публично унищожени по време на специална церемония в северната провинция Кагаян в началото на седмицата.

На видео от събитието се виждат най-малко три булдозера, които, под аплодисментите на насъбралата се тълпа, смазват колите и мотоциклетите.

Общо 68-те автомобила и осем мотоциклета се оценяват на 298 милиона филипински песо (5.6 млн. долара), според прессъобщение на филипинското правителство.

Унищожените автомобили и мотоциклети са част от конфискувани 800 превозни средства, които са били внесени контрабандно през пристанището Кагаян, заявиха от правителството, без да уточняват кога е станала конфискацията.

Това е втората подобна публична демонстрация на Дутерте. През март, по време на сходна церемония, той унищожи 30 автомобила, сред които модели  от марките Porsch, Mercedes, Jaguar и Chevrolet.

Виж повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
2407 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини