Астронавтът Бъз Олдрин съди децата си - забранили му да се жени

  • 26 юни 2018 17:16

  • 2669
  • 0
Астронавтът  Бъз Олдрин съди децата си - забранили му да се жени
©

Американският астронавт Бъз Олдрин съди две от децата си и бившия си финансов мениджър, съобщава Би Би Си.

Той твърди, че те са откраднали пари от него, сквернят наследството му и го спират да сключи брак.Легендарният космонавт е повдигнал обвиненията, след като децата му опитали да придобият контрола над финансите си. Те поискали от съда да ги признае за негови попечители, тъй като той страда от загуба на паметта и често се обърква.

88-годишният Олдрин е вторият човек, стъпил на Луната. Той беше част от мисията „Аполо 11” през 1969-а заедно с Нийл Армстронг. Армстронг направи първите крачки, а няколко минути по-късно го последва и Олдрин.

Пред съда той твърди, че неговите син, дъщеря и бивш мениджър Кристина Корп пренебрегват неговите „лични романтични връзки”, като му забраняват да се жени. Пред съда той твърди, че неговите син, дъщеря и бивш мениджър Кристина Корп пренебрегват неговите „лични романтични връзки”, като му забраняват да се жени.

По-рано 60-годишните Андрю Олдрин и Джанис Олдрин заявиха, че техният баща напоследък се сдружава с нови приятели, които опитват да го отчуждят от семейството му. Те допълват, че той пилее пари със „застрашителни темпове”. Олдрин на свой ред обвинява сина си и Кристина Корп, че са поели неправомерен контрол над неговите финанси, включително „космически артефакти” на стойност милиони долари.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2669 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини