Полицаи възстановиха изгубената играчка на малчуган (видео)

  • 21 юни 2018 21:08

  • 2729
  • 0
Полицаи възстановиха изгубената играчка на малчуган (видео)
©

Американски полицаи взеха присърце историята на малчуган от Ню Йорк, който изгубил плюшения си любимец на магистрала, съобщи ЮПИ.

Трогателната история разказва Стефани Кечър от Бруклин - майката на 4-годишния Уил Кечър, който изгубил плюшения си любимец - гепарда Роджър, докато семейството пътувало по магистрала. Родителите преценили, че движението е твърде натоварено, за да спират и да търсят играчката.

За да окуражи детето, майката му помогнала да напише писмо до полицията на Роуд Айлънд с молба любимецът му да бъде потърсен.

"Драги пътни патрули от полицията на Роуд Айлънд. Изгубих моя Роджър. Бихте ли ми помогнали да го намеря? Много го обичам. Роджър е плюшен гепард. Той изпадна през прозореца, докато пътувахме по натоварена магистрала. Дълъг е около 30 сантиметра", гласи писмото.

Майката не очаквала отговор от полицията, но за нейна изненада известно време след случката в дома им пристигнал пакет с нов плюшен гепард и писмо за Уил.

Посланието до малчугана гласяло: "От името на полицията на Роуд Айлънд изказваме огромно съжаление, че Роджър се е изгубил. Дни наред го търсихме, но безуспешно. За щастие попаднахме на друг гепард, който се разхождаше по магистралата. Той сподели с нас, че си търси нов дом в Ню Йорк. Веднага се сетихме за теб. Преди да ги го изпратим, го назначихме за първия в историята ни гепард - моторизиран полицай".

Един от служителите на полицията на Роуд Айлънд споделя, че писмото на Уил е напомнило на мнозина за собствените им невръстни синове или за детските години, белязани от загуби на скъпи плюшени приятели.

Стефани Кечър казва, че цялото семейство е трогнато от жеста на полицаите. "Светът ни е "наводнен" от негативизъм. На фона на всичко лошо, което се случва, подобни истории са изключително окуражаващи. Те ни напомнят, че по света има наистина добри хора", споделя майката.

Кечър допълва, че в чест на съвестните полицаи Уил е кръстил новия си плюшен любимец Роуди.

Последвайте канала на

БТА
2729 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини