Вегански кроасани скандализираха мрежата (снимка)

  • 19 април 2018 15:55

  • 6620
  • 2
Вегански кроасани скандализираха мрежата (снимка)
© Pixabay

Отвратителни на външен вид вегански кроасани, скандализираха потребителите в мрежата, съобщава в. "Метро".

Странните продукти с черен цвят бяха пуснати за продажба в северната част на Лондон. Производителите добавили в тестото активен въглен, заради който закуските приличали на засъхнала животинска тор. Ето защо в кафенето "Коко ди Мама" сложили табелки към кроасаните: "На вкус са по-добри, отколкото на външен вид!"

В Туитър веднага се появиха съобщения, в които сравняваха кроасаните с фекалии, с мъртви тюлени, дори и с мумии. Някои от потребителите се оплакаха, че видът на новите продукти с активен въглен са "активирали и тяхното отвращение", посочва БТА. От кафенето, където се приготвят черните кроасани, уточниха, че в тях се съдържат само натурални съставки без масло.

В рецептата са включени маргарин, брашно, активен въглен, захар и лимон. Въгленът от своя страна помага за обезвреждането на всички токсини в организма.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6620 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мери

2018.04.22 | 16:33

2
Веганите не знаят какво искат! Нали ядат само супер здравословни храни и ще живея поне по 300 години, защо не им харесва активния въглен, който ще ги държи чисти и отвътре и ще ги направи направо като планински кристал.
Румен

2018.04.22 | 16:33

1
Ако се съди по рецептата активния въглен е сложен за да попречи на усвояването на боклуците, от които са направени кроасаните.

Добави коментар

Водещи новини