Извънземни скараха наследниците на Гриша Филипов

  • 29 март 2018 15:57

  • 7908
  • 1
Извънземни скараха наследниците на Гриша Филипов
©

Извънземните скараха сина и внучката на бившия соцпремиер Гриша Филипов. Никой няма право да излага БАН и професорите в БГ, без дори да е такъв, обяви писателката Людмила Филипова във Фейсбук по адрес на своя чичо Лъчезар Филипов.

Повод за спора станаха разкритията на астрофизика за извънземните форми на живот, пише "Телеграф".

Голям смях, чичо ми, който мисли, че е професор от БАН, е обявил, че сред нас има 80 вида, възмути се писателката. Аз от години съм се заровила в квантовата физика на Вселената и съм обещала, че до лятото в магистърската си теза ще обясня Тъмната енергия, която е 68% от Вселената ни и ни обяснява еволюцията й и бъдещето ни, закани се Людмила Филипова. Разликата била, че тя стъпва на 100% доказана физика, а той на 0% доказан ментален контакт с извънземните. Е, голяма фамилия сме, покриваме пълния сектор от астрофизика, написа Людмила.

Тя подчера, че от БАН изрично са помолили Филипов да не ги меси в тези "глупости за извънземни". Молим и от фамилия Филипови, апалира писателката, която кара магистратура по астрономия към физическия факултет на СУ.

Не контактувам с нея. Това момиченце за мен избива комплекси, аз съм астрофизик по диплома, коментира Лъчезар Филипов. Не знам как човек може да стане астрофизик от три семестъра, допълни той и подчерта, че учил 6 години в московския университет. Минал си някакви курсове и можеш да четеш някакви по-сложни думички, но това не ти дава правото да афишираш, каза той по адрес на племенницата си. Ученият сподели, че с Людмила се скарали през 2008 г., когато тя работела като пиар и искала да издава книгата на баща му. Отговорил, че според завещанието на Гриша Филипов синовете му са тези, които ще издадат книгата, когато е удобно времето. Аз я издадох през 2009 г., призна Филипов. Разказа също, че баща му забранил на него и двамата му братя да се занимават с политика.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
7908 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2018.04.01 | 14:13

1
Цървули!!!Тези комунистически запъртъци,да не си правят PR на гърба на нас,извънземните!!!Аз съм шесто поколение извънземен на Земята!!!Моите предци са дошли на тази жалка планетка,преди повече от 5 века!!!Тъпи Болшевишки Отпадъци!!!Наследници безмозъчни на партийни мижитурки!

Добави коментар

Водещи новини