Коя е идеалната ти половинка според тибетския хороскоп?

  • 27 февруари 2018 14:35

  • 6736
  • 0
Коя е идеалната ти половинка според тибетския хороскоп?
© Pixabay

Според философията на древните тибетци годината на раждане може да ни разкрие много както за нашия характер и качества, така и за идеалната ни половинка.

Той може да ни посвети и в тайните на нашите предишни превъплъщения на Земята, а в същото време да хвърли светлина и върху голяма част от нашето бъдеще.

Така че, ако и вие сте любопитни да узнаете какви личности сте били в предходните си превъплъщения на Земята и как да откриете перфектния си партньор, разберете коя е вашата тибетска зодия и какво казва тя за вас, вашето минало и бъдеще:


Монах в компанията на маймуна

Вие сте открита, лъчезарна, остроумна и весела личност. С лекота завладявате сърцата на всички край вас. Трудно ще се намери нещо, което да помрачи настроението ви. Проявявате деликатност и финес в отношението си към околните. Винаги изслушвате отсрещната страна. В миналите си животи сте били гадател, комедиант, пътуващ търговец или някакъв вид владетел на малка общност. Щастливите ви числа са 11, 23, 35. Вашите перфектни партньори са от зодиите Пазител на огъня и Езерна костенурка. Избягвайте да създавате връзка с Източник на чиста вода.

Прочети повече ТУК.
 

Последвайте канала на

woman.bg
6736 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини