Гафове в ефира: Щръкнали мустаци, Кичка и кака Спаска (видео)

  • 01 февруари 2012 10:27

  • 12886
  • 4
Гафове в ефира: Щръкнали мустаци, Кичка и кака Спаска (видео)
©

Странно шоу спретна репортерът на БНТ Румен Бахов днес от скования от полярни студове Чирпан. Той беше подредил на площада няколко измръзнали чирпанлии.

За да повдигнат настроението групата явно беше подгряла за предстоящия празник Трифон Зарезан. Около групичката се навърташе и клошарят Недялко, но той рано-рано беше отрязан от мерака да говори в национален ефир, тъй като по думите на Румен Бахов „ще има нецензурни изяви“.

Единствената сериозна дама беше кметицата на Чирпан със звучното име Кичка Петкова, която се опита да внесе дисциплина в разговора. Румен Бахов обаче се беше снабдил с показалка и държеше да разбере дали на чирпанлии им е студено и как борят полярните температури. Представената кака Спаска си призна, че обича да пие вино пред камината, тъй като това носело невероятна романтика. Внуците пък обичали да се снимат и да качват снимки в компютъра. Развеселеният репортер реши да попита мъжът в групата представен като Бате Ваньо колко вино е направил. От студа ти е щръкнал мустака, констатира палаво репортера и продължи да разпитва по колко пият в Чирпан. От БНТ решиха да спрат словесната вакханалия и прекъснаха набързо странния диалог.

Последвайте канала на

Novini.bg
12886 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
СТОП НА БНТ хохохо сова тя е национална - деба и г

2014.03.24 | 22:35

4
To ot taq tupa televiziq kakvo moje da se o4akva !! TRQBVA DA BUDE SPRQNA !!!
zxcv

2013.10.18 | 23:03

3
Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари
ГОШО

2013.10.18 | 16:52

2
Ти си тъп и неграмотен.....Не е лошо да си глупав,лошо е когато го демонстрираш!
a

2012.02.02 | 11:02

1
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини