Жените са най-проблемните членове на семейството

  • 23 януари 2018 13:37

  • 2204
  • 2
Жените са най-проблемните членове на семейството
© Pixabay

Жените са членовете на семейството, които ни причиняват най-много главоболия, тъй като влагат най-много чувства в отношенията си с близките, пише в. "Дейли мейл".

Изданието цитира проучване на специалисти от израелския университет Бар Илан и на техни колеги от калифорнийския университет Бъркли. 

В изследването участвали 1100 жители на Сан Франциско на възраст между 20 и 70 години. От него проличало, че 15 процента от респондентите признали за трудни семейни отношения. Най-много проблеми предизвиквали бабите, майките, съпругите и сестрите.

"Изводът е, че с роднините от женски пол, нещата са двузначни, коментира авторката на проучването Клод Фишър. От една страна ние най-много зависим от тях, а от друга, те ни причиняват най-голяма досада! Това е вследствие на по-дълбокото им емоционално обвързване при социалните контакти".

Според проучването най-добре се разбираме с приятели. Възрастните респонденти от своя страна най-трудно общували с колеги и познати.

БТА
2204 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Коста

2018.01.24 | 16:50

2
Какво обързване, какви социални контакти? Само битовизми и най-ниски страсти около жените, това е!Малко от тях ще те науча на нещо, да не говорим че за тях нещата извън дома и работата не съществуват.Повечето дори не знаят кой е президент в момента, да не говорим да заведат де
taka e

2018.01.24 | 01:58

1
Pove4eto jeni sa provodnik na skandali I konflikti I po-stra6noto e 4e tova I'm haresva

Добави коментар

Водещи новини