Мишел Обама пръснала $50 000 за бельо

  • 30 януари 2012 20:05

  • 1263
  • 1
Мишел Обама пръснала $50 000 за бельо
©

Първата дама на Америка Мишел Обама, която старателно гради образ на грижовна стопанка на Белия дом, е похарчила 50 000 долара за бельо, разкри "Дейли телеграф", цитиран от АСН.

Мишел пазарувала в един от бутиците на известната търговска верига "Agent Provocateur" заедно със съпругата на емира на Катар шейха Моза. Средната цена на един от артикулите в тези магазини е около 1600 долара.

Директорът на компанията "Agent Provocateur" Хари Хогарт заяви, че сред клиентките й са не малко известни хора, чиито имена обаче се въздържа да спомене. След визитата на магазина от Мишел и шейха Моза продажбите на магазините от тази марки се вдигнали с 12,5%.

Харчовете на първата дама едва ли ще зарадват съпруга й, и то точно преди президентските избори в САЩ.

Досега Мишел демонстрираше скромност, а миналата година дори се появи с рокля за 34 долара и 95 цента на интервю по телевизия Ен Би Си. На комплимента на водещия Мишел отговори, че не отделя особено внимание на дрехите, а при избора им се ръководи от това да бъдат удобни и подходящи за сезона. Малко след появата на Мишел, моделът на роклята, който тя носеше, беше разграбен като топъл хляб.

Самият Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият носи китайски часовник за 320 долара, макар че преди време бе забелязан и с марков часовник за 1500 долара.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1263 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Евгений

2012.02.01 | 16:38

1
Не мога да разбера интереса относно кой какви суми харчи и за какво, при условие, че хора харчат не държавни или обществени средства, а своите собствени. Според мен, това е проява на лошо възпитание и лош вкус. Интересът по-скоро трябва да е насочен към безумното прахосване на средства от чиновници и администрация, било то в Европа или в България. Трябва да се контролира харченето на общите пари.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини