Бездомно кученце от България открадна сърцето на Джерард Бътлър (снимка)

  • 23 ноември 2017 14:19

  • 20867
  • 0
Бездомно кученце от България открадна сърцето на Джерард Бътлър (снимка)
© Инстаграм

Актьорът Джерард Бътлър, познат с ролите си във филми като "300" и "Геобуря", има нова любов в живота - бездомно кученце, осиновено от България, съобщи Контактмюзик.

Бътлър публикува снимка в Twitter и Instagram, изобразяваща го в прегръдка с новата си питомка, която открил да скита бездомна в планински район по време на снимки в страната.

Фотографията е придружена от надписа: "Благодарен съм за новото кученце в живота ми. Тя беше бездомна, докато снимах в България. Открадна ми сърцето".

От обкръжението на Джерард Бътлър, който през август за пореден път се раздели с приятелката си Морган Браун, допускат, че е напълно възможно покрай грижите за новата си питомка той да се подготвя за ролята на баща. Наскоро 48-годишният актьор сподели, че иска до пет години да създаде семейство и да има поне едно или две отрочета.

Бътлър, който живее в Малибу, Калифорния, не скри, че обмисля и възможността да се премести в Северна Каролина, за да бъде по-близо до природата.

"Стомахът ми се свива, когато мисля за природа и приключения. Имам дом в Малибу, но копнея за местенце в Северна Каролина или някъде другаде, където мога да прекарвам повече време сред природата", сподели актьорът.

Въпреки въжделенията на Бътлър, близки приятели на актьора се съмняват, че той някога ще се задоми. "Джери не е готов за семейство. Той смяташе, че Морган е подходящата жена, появила се в точното време, но се оказа, че не е така. Има хора, които смятат, че Джери дори се е отказал от мисълта, че някога ще се задоми. Той просто твърде много си пада по забавления", казва неназован приятел на актьора, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
20867 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини