Маймуна пие бензин от мотоциклети

  • 09 ноември 2017 14:53

  • 3476
  • 1
Маймуна пие бензин от мотоциклети
©

Група тайландци, озадачени от повтарящите се кражби на гориво от мотоциклетите им, проведоха собствено разследване и разобличиха виновника - маймуна, която пие бензина.

Мъжете, които работят като търговци в градчето Панипат, казаха, че неколкократно са си тръгвали от работа и са установявали, че е източено горивото от превозните им средства. Извършителят бил неизвестен.

Мотоциклетистите заснеха видео, на което маймуната изважда маркучето от резервоара и смуче бензина. Животното сяда до паркираните мотори и изчаква никой да не го гледа, след което извършва необичайната кражба.

"Маймуната очевидно е пристрастена към бензина. Тя би отказала да яде дори банани и ядки, ако някой й ги предложи в замяна", каза Гаурав Ликха, директор на доброволческа организация в града.

Той добави, че приматът не е опасен за хората, тъй като вероятно постоянно е опиянен.

Търговците казаха, че маймуната е спряла набезите над мотоциклетите им, след като няколко пъти са я пропъдили от паркинга.

Последвайте канала на

БТА
3476 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.11.11 | 09:38

1
Е, от това по-фейк новина нЕма!!! Няма човек или животно, което да пие бензин и то в такива количества, и да не хвърли топа след това! Няма как да стане. Бензин, нафта, антифриз и т.н. - НЕ се пият, защото от тях се мре!!!

Добави коментар

Водещи новини